Voorleesbijbel 2

Artikel 23 van 24
€ 21,95 (inclusief btw)
Voorraad 89 stuks

De Adventkerk is bijzonder verheugd dat het tweede deel van de Voorleesbijbel is verschenen. Het tweede deel omvat de Bijbelse verhalen van Koning David tot en met het verhaal van het verloren schaap. De Voorleesbijbel is geschreven voor jonge kinderen vanaf 4 jaar.

Departementshoofd Jacob Engelgeer (Ontwikkeling & Toerusting) zegt namens de commissie Voorleesbijbel: ‘We zijn blij het tweede deel van de Voorleesbijbel te kunnen presenteren, boordevol mooie verhalen. Als zevendedagsadventisten vinden wij geloofsopvoeding belangrijk. Het voorlezen van deze Bijbelverhalen draagt hieraan zeker bij. Juist via deze verhalen raken kinderen bekend met de liefde van God en hoe intens betrokken Hij is bij zijn schepping.’
De ontwikkeling van de verhalen is onder leiding van Edith de Vree tot stand gekomen. De redactie heeft plaatsgevonden onder leiding van Anne-Mareike Schol-Wetter. De mooie illustraties zijn van Paul Oole.

De Voorleesbijbel zorgt voor een bijzondere band tussen generaties en ondersteunt de taalontwikkeling van kinderen. De verhalen zijn zo geschreven dat je in tien minuten elk verhaal beeldend, helder en duidelijk kunt voorlezen.

 

© 2011 - 2024 Servicecentrum Adventkerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel