Avontuurlijk wandelen: Onderweg met de Bijbel (De Bruin, Tom)

€ 12,95
Voorraad 99 stuks
Aantal

Dit is het tweede boek in de serie Adventistische Perspectieven. In deze serie zoeken adventistische schrijvers naar nieuwe invalshoeken rondom vertrouwde thema’s. Het geluid dat je hoort in deze serie is soms verrassend, soms vernieuwend soms anders. Adventistische theologen hebben nieuwe dingen ontdekt die zij graag met hun lezers willen delen.

In dit boek neemt de schrijver ons mee op een avontuurlijke wandeltocht door de Bijbel. Hij laat ons zien wat we tegen komen als we van het gebaande pad af durven te wijken. Nieuwe vergezichten brengen andere antwoorden dan die we gewend zijn te horen of te lezen. Het vergt moed om dat onder ogen te zien. Maar als we dat eenmaal durven is het uitzicht betoverend.

Avontuurlijk wandelen is een cursus Bijbellezen voor gevorderden. Waarbij je niet alleen tegenkomt wat je al wist, maar ook buiten de Bijbel kijkt naar onderwerpen die een nieuw licht op je pad kunnen werpen. Je maakt een verrijkende ontdekkingstocht waarbij je steeds slechts een stap verwijderd bent van vertrouwd en bekend terrein. Durf jij de uitdaging aan?