Verhalen om verder te vertellen (White, Ellen G.)

Artikel 5 van 10
€ 14,95
Voorraad 224 stuks

Een boodschap voor de mensen van nu

Verhalen om verder te vertellen verscheen eerder als Lessen uit het leven van alledag. Het is het best verkochte boek van Ellen White, die in de 19e eeuw nauw betrokken was bij de stichting van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten. Haar woorden dienen nog steeds als leidraad voor de Adventkerk. In de vertaling van Reinder Bruinsma is het taalgebruik opgefrist en is Ellen White’s boodschap toegankelijk gemaakt voor de mensen van nu. Het blijft immers de taak van de Adventkerk om haar gedachtegoed te verspreiden. Ook vandaag nog heeft zij mensen iets te zeggen.

Verhalen om verder te vertellen bevat gelijkenissen, uitleg en commentaar. Het boek helpt de lezer om met andere ogen naar de bekende verhalen te kijken. De hertaalde woorden zetten aan tot nadenken en tot toepassen van de verworven inzichten in het eigen leven. De verhalen laten zien wat het betekent om christen te zijn.

Het boek is geschikt om zelf te lezen, maar leent zich ook goed voor bespreking met elkaar. Het is een handzame leidraad voor bijbelstudie of sabbatsluiting. Dankzij het grotere lettertype zijn de verhalen goed leesbaar.

Fijn om cadeau te doen of cadeau te krijgen! 

© 2011 - 2024 Servicecentrum Adventkerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel